Priorsvej 19, 8600 Silkeborg

MAN-FRE 08.00-17.00

+45 9383 6569

PRIVATLIVSPOLITIK

Autohaus Biludlejnings privatlivspolitik er en forklaring på hvilke data der indsamles, hvorfor de indsamles og hvad de bruges til.

Dataansvarlig:
Autohaus Biludlejning ApS
Priorsvej 19, 8600 Silkeborg
CVR: 43753770

AUTOHAUS BILUDLEJNING & DINE DATA

Vi opbevarer og behandler data som du har udleveret ved henvendelse eller ved tegning af kontrakt eller samarbejdsaftaler.
Vi indhenter i visse tilfælde data for at kunne efterleve vores samarbejde med dig som kunde i vores virksomhed.

Opbevaring/sletning af data:
Vi sletter (eller som minimum anonymiserer) alle personfølsomme oplysninger, så snart de ikke længere har nogen forretningsmæssig relevans.
Herefter opbevares visse ikke-personrelaterede oplysninger permanent af hensyn til markedsføring og regnskabspligt.

Dine rettigheder:
I forbindelse med opbevaring/behandling af dine data har du rettigheder:

Retten til at modtage oplysning om hvordan  dine personoplysninger behandles.
Retten til at få indsigt i dine persondata.
Retten til at få fejlagtige data rettet.
Retten til at få dine persondata slettet.
Retten til at flytte dine persondata.
Retten til at gøre indsigelse mod at dine data anvendes til direkte markedsføring.

Ovenstående håndteres ved henvendelse direkte til Autohaus Biludlejning.
Hvis ikke det kræver en uforholdsmæssig indsats at rette/slette oplysninger, gøres dette ganske gratis,
da vi ønsker at være åbne og gennemsigtige med håndtering af netop dine data.
Vi vedligeholder vores systemer således at dine data altid er beskyttet mod fejl, lækage eller anden skade.

Du kan til enhver rette en klage til Datatilsynet HER.

Videregivelse af oplysninger:
Der videregives ikke personfølsom data til tredjepart som; virksomheder, organisationer eller enkeltpersoner uden for Autohaus Biludlejning.
Der kan dog være undtagelser i flg. tilfælde:

-Ekstern databehandling
Vi opbevarer dine data hos underdatabehandlere, hvor der altid er indgået databehandleraftale med konkrete processer,
og altid i overensstemmelse med vores privatlivs- og persondatapolitikker og den, til enhver tid gældende, GDPR-lovgivning.

-Af juridiske årsager
Vi udleverer i visse tilfælde personlige oplysninger til virksomheder, organisationer eller enkeltpersoner uden for Autohaus Biludlejning,
men altid hvis vi mener, at adgang, brug, bevarelse eller offentliggørelse af oplysningerne er nødvendig for at:

Overholde gældende lovgivning eller retsgyldige anmodninger fra offentlige myndigheder.
At vi kan registrere, forhindre eller beskytte mod bedrageri, sikkerhedbrister eller i tilfælde af en fysisk hændelse eller nedbrud.
At holde Autohaus Biludlejning eller offentlighedens rettigheder sikre, sådan som det kræves eller tillades i henhold til lovgivningen.
Vi kan i visse tilfælde dele anonymiseret data, med offentligheden og samarbejdspartnere.
-Vi kan f.eks. dele statistikker og tendenser ift. demografi og resultater.

Datasikkerhed:
Vi arbejder hårdt for at beskytte Autohaus Biludlejning og vores kunder og samarbejdspartnere mod ulovlig adgang, offentliggørelse eller angreb på persondata.
Vi har generelt iværksat følgende tekniske og organisatoriske tiltag:

Overvågning på alle it-systemer.
Daglig backup af alle persondata.
Adgangskontrol på alle it-systemer.
Databehandleraftaler med underdatabehandlere.
Gennemførsel af risikovurdering og dokumentation på alle systemer til behandling af persondata,
for at kunne sikre gennemsigtighed for sikkerheden af data.

Har du spørgsmål, eller behov for yderligere information, er du meget velkommen til at henvende dig på dpo(@)autohaus-biludlejning.dk

COOKIES – HVAD ER COOKIES?

En cookie er en lille fil med information, som en hjemmeside gemmer på din computers harddisk.
Den kan for eksempel indeholde tekst, tal eller datoer, men indeholder ingen personlige oplysninger.
De informationer, vi modtager, er derfor anonyme.

HVAD BRUGES COOKIES TIL?

På vores hjemmeside anvendes cookies til trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger hjemmesiden.

På den måde kan vi blandt andet få oplysninger om, hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke sider du har læst, hvilken browser du benytter, og om du har besøgt hjemmesiden før.
De indsamlede informationer bruges altså udelukkende til at danne en statistisk oversigt over brugen af vores hjemmeside.

Når du benytter hjemmesiden, erklærer du dig samtidigt indforstået med vores brug af cookies til ovennævnte formål.

SÅ LANG TID OPBEVARES COOKIES

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder, men de fornys automatisk, for hver gang, du besøger hjemmesiden.

SLETNING AF COOKIES

De fleste browsere lader dig slette cookies fra din harddisk. Afhængigt af hvilken browser du anvender, kan du i dens indstillinger og hjælpefunktion få information om, hvordan du sletter cookies, og hvordan du eventuelt blokerer for dem. Hvis du bruger flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Du kan finde meget mere information om cookies på Erhvervsstyrelsens hjemmeside.

SAMTYKKEERKLÆRING

Ved at afgive samtykke i kontaktformularen, giver du samtykke til at Autohaus Biludlejning må bruge dine oplyste kontaktdata til at:
Sende dig e-mails med svar på indtastede spørgsmål, eller forespørgsel på information.

Du gøres hermed bekendt med, at der benyttes eksterne leverandører, som håndterer og opbevarer dine informationer.

Med dette giver du samtykke til, at Autohaus Biludlejning og evt. underdatabehandlere må gemme disse indsamlede data, og at disse data således bliver
personhenførbare og at de dermed er omfattet af persondatalovgivningens beskyttelsesregler.

For opbevaring af dine informationer gælder persondatalovgivningen.
Du er hermed gjort bekendt med, at du, til enhver tid, kan få indsigt i de data som Autohaus Biludlejning opbevarer om dig, og at du kan tilbagekalde samtykket,
ved at rette direkte henvendelse til Autohaus Biludlejning dpo(@)autohaus-biludlejning.dk

Du er hermed også bekendt med at du kan kræve evt. fejl i dine informationer rettet og slettet, hvis betingelserne, under den gældende lovgivning herom, er opfyldt.

*Se også gerne Autohaus Biludlejnings Privatlivspolitik ovenfor.

STADIG SPØRGSMÅL?

 

100% Tilfreds eller retur

”Hvis

vi leverer en Pæn og ren bil

GOD ØKONOMI MED FAST PRIS

INKL. service OG REPARATIONER

KONTAKT OS

9 + 9 =

MAN-FRE 08.00-17.00

kontakt(@)autohaus-biludlejning.dk